about-damir-grskovic-fotograf-stavanger-norge

Om fotograf Damir Grskovic

Profesjonell fotograf basert i Stavanger, Norge

Mitt navn er Damir Grskovic. Opprinnelig fra Kroatia, men flyttet til Stavanger for mer enn ti år siden. Fant kjærligheten her, etterfulgt av giftermål og ei nydelig lita datter.

Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografiens kunst, og kjenner meg privilegert som kan drive/jobbe med noe jeg elsker.

For meg oppleves det som noe helt spesielt å kunne forevige et øyeblikk og skape et minne som varer. Det handler om kunsten å observere, finne akkurat det rette øyeblikket å trykke inn utløserknappen, enten det er et skjevt smil, et lurt blikk eller når lyset faller helt riktig.

Det vil være en ære å forevige dine fineste øyeblikk, eller hjelpe deg med å skape en fantasi om til noe virkelig. Mulighetene er uendelige.

Jeg fotograferer familier, konfirmanter, vennegrupper, små bedrifter og forretningsforetak, entreprenører, idrettsfolk og mye mer.

Ta gjerne en kikk i galleriene mine for å se noe av det jeg kan tilby.

-Damir

La dine fineste øyeblikk vare evig

Se noe av arbeidet mitt

Et lite utvalg fotografier tatt av meg. For flere eksempler, les mer på sidene for sport, kreativt og hverdagslivet. Selv om jeg er en fotograf lokalisert i Stavanger/Sandnes området er jeg åpen for oppdrag hvor enn det måtte være aktuelt. 

Tilbakemeldinger på Google

"Kan sterkt anbefales"

Ble tatt godt imot i fine lokaler med en hyggelig atmosfære. Profesjonell utførelse av fotografen, hvor det ble tatt hensyn til ønsker og innspill. Den totale pakken var akkuratt som forventet, og jeg ble meget fornøyd med resultatet! Kan sterkt anbefales 🙂

- Ådne

"Flotte bilder"

Vi hadde det utrolig kjekt på fotografering ute i naturen med fotograf Damir Grskovic. Han var utrolig dyktig og tålmodig. Vi skulle ta familiebilder i parken og vår 2-åring var mer interessert i å springe rundt og leke med medbrakte biler enn å bli tatt bilde av. Tross dette fikk vi mange fantastisk flotte bilder som vi er veldig stolte av. Rask bearbeid av bildene. ANBEFALES på det sterkeste.

- Sanja

"An eye for detail"

I have had the pleasure of working with Damir and he is a very talented photographer who has an eye for details, easy to work with and very professional solutions. He has my recommendation.

- Nic

studio, Lagårdsveien, Stavanger, fotograf, bedriftsfotograferingMeld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på din neste fotografering!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta eksklusive tilbud, gode tips og kampanjer rett i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info

Call Now Button