Livsstil og familiefotografering

Livet består av dyrebare øyeblikk når vi vokser og forandrer oss som familie og enkeltpersoner. Derfor er profesjonelle portrett- og familiebilder en veldig god måte å bevare minner og øyeblikk på. Ettersom tiden går blir slike bilder bare mer verdifulle, og man vil alltid være takknemlig for å ha gjennomført fotograferingen. 

Bli med meg i studioet og la oss forevige familien din, ta noen nydelige barnefoto, eller kanskje noen portrettbilder du kan bruke i både profesjonelle og private sammenheng. Jeg kan ta bilder på lokasjon, eller vi kan gjøre fotograferingen i studioet som ligger i lagårdsveien 79 i Stavanger. I studio får vi et stilrent og profesjonelt uttrykk, eller mulighet til å være kreative.

"La dine fineste øyeblikk vare evig"

Forevige din graviditet / gravidfotografering

Nyfødt fotografering

Fotografering av konfirmanter

Familiebilder i studio

Familiefotografering på valgt lokasjon

Portrettbilder i studio

Familiefotografering i Stavanger

Hvorfor ta familie-, barne- eller portrettfoto?

Fordi familie er det kjæreste man har så er portrettfotografering, barnefoto eller familiefoto er en fin måte å fange dyrebare glimt i tidens øyeblikk, akkurat som situasjonen er der og da. Vi er i konstant endring, enten vi vokser eller eldes – og å ha bilder som tar oss tilbake til gitte øyeblikk i livet er en veldig fin ting å ha. 

Hvordan gjennomføres familie-, barne- eller portrettfotografering?

Vi starter med å planlegge en fotografering som passer deg og/eller din familie. Deretter jobber vi med komposisjon, lys, bevegelse og orientering. I løpet av fotograferingen vil jeg lede deg gjennom en trygg og behagelig fotosession hvor vi sammen vil skape unike bilder – og ikke minst ha det gøy i prosessen! Fotograferingen kan for eksempel foregå i studioet for et portrettfoto, det kan være en familieaktivitet ute i naturen, eller kanskje en spesiell begivenhet som skjer i livet ditt. Sjekk også ut mine arbeid innen sportsfotografering dersom det kan være aktuelt.

Studio eller on location? Vi har ingen grenser!

Det finnes ingen grenser for hvor jeg kan ta bilder – jeg holder til i Stavanger / Sandnes området, men reiser gjerne dit dere skulle ønske eller trenge meg.

Hvilke typer bilder tar jeg?

Jeg lager bilder som spenner fra enkle hverdagslige øyeblikk, til dramatiske og kreative redigeringer der ordinære situasjoner og mennesker kan bli riktig så surrealistiske. Bilder av familie, barn eller deg selv kan være for en spesiell anledning, eller bare som en begivenhet for å fange et øyeblikk livets spennende reise.

Hvordan blir motivene i bildet fremstilt?

Mennesker og motiver i fotograferingen min blir ofte fremstilt som sterke, vellykkede individer eller grupper, men jeg liker også å vise det sårbare og ekte ekte, og følelser og glede.

La oss lage noe spesielt som alltid vil minne deg om de vakre øyeblikkene som gir glede og stolthet i livet ditt. Kontakt meg for å diskutere ditt prosjekt, eller bestill fotografering.

Sport-idrett-familie-fotografering-barn-foto-fotograf-i-stavanger-rogaland-kreativ-portrett-studio-konfirmant-foto-natur

Konfirmasjons kampanje 10% rabatt på konfirmant fotografering!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta eksklusive tilbud, gode tips og kampanjer rett i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info

Bestill fotograf
close slider
Bestill Slide-in
Call Now Button