Sportsfotograf

"La dine fineste øyeblikk vare evig"

Sport handler om prestasjon og lidenskap. Det kreves mot, disiplin og hardt arbeid for bli den beste av de beste. Og med hard jobbing og fokusert trening kommer resultatene og minnene man jobber for å oppnå. Gledestårene, mestringsfølelsen – lykken! Sammen kan vi fange disse uvurderlige øyeblikkene slik at du kan gjenoppleve og huske dem for alltid. 

Jeg kan skape profesjonelle, unike og kreative bilder under treningsøkten, på sportsarrangement, ute i naturen eller på andre lokasjoner. Vi kan også gjøre sportsfotografering i studioet som ligger i lagårdsveien 79 i Stavanger, hvor vi får et stilrent profesjonelt uttrykk.

Fotografering på lokasjon

Sportsfotograf i Stavanger

Hvorfor ta bilde av idrett/sport?

Sportsfotografering, eller idretts-foto som det også kalles, gir en helt spesiell type bilder. Det å fange uvurderlige øyeblikk for lidenskapelige utøvere innen sin idrettsgren er både spennende og utfordrende. Øyeblikkene er ofte over før man vet ordet av det – derfor er det viktig å ha en sports-fotograf med god erfaring og med øye for detaljer og viktige øyeblikk. Får man de riktige øyeblikkene i fokus, sørger man for å fange minnene til evig tid.

Hvordan gjennomføres sportsfotografering?

Vi starter med å planlegge en fotografering som passer deg og din aktivitet, og deretter jobber vi med komposisjon, lys, bevegelse og orientering. I løpet av fotograferingen vil jeg lede deg gjennom en trygg og behagelig fotosession hvor vi sammen vil skape unike bilder – og ikke minst ha det gøy i prosessen! Vi skal forevige dine stolteste øyeblikk.

Studio eller on location? Vi har ingen grenser!

Det finnes ingen grenser for hvor vi kan ta bilder – sportsfotografering kan skje i studioet for typisk portrettfotografering, på en treningsøkt i lokaler eller på lokasjon i henhold til din sport, eller under en konkurranse eller et arrangement. Vi kan altså fange øyeblikk i “kampens hete”, eller i kontrollerte omgivelser.

Jeg tar bilder som spenner fra enkle hverdagslige øyeblikk, profesjonelle prestasjoner, til dramatiske og kreative etter-redigeringer der vanlige bilder kan bli til surrealistiske motiv og uttrykk for en mer unik vri.

Hvor tar jeg oppdrag?

Jeg gjennomfører for det meste foto-oppdrag i Stavanger, Sandnes, Sola, Forus og omegn – men er åpen for å reise dit du måtte ønske. Fotostudioet ligger i Innovation Dock i Stavanger.

Hvilke typer sportsfotografier kan vi ta?

Typiske oppdrag er portrettfoto, øyeblikks-fotografering på arrangement, kreative bilder og portrett, lagbilder, konkurranser – men også reklame- eller salgsfremmende bilder for virksomheter og bedrifter. 

Hvilken stil har jeg på bildene mine?

Mennesker og motiver i fotograferingen min blir ofte fremstilt som sterke, vellykkede individer eller grupper, men jeg liker også å vise det sårbare og ekte ekte, og følelser og glede.

La oss forevige dine stolteste øyeblikk sammen – kontakt meg for å diskutere ditt prosjekt!

Fotball-idretts-lag-fotografering-foto-fotograf-i-stavanger-rogaland -portrett-studio-foto-1

Konfirmasjons kampanje 10% rabatt på konfirmant fotografering!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta eksklusive tilbud, gode tips og kampanjer rett i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info

Bestill fotograf
close slider
Bestill Slide-in
Call Now Button