Firma- og bedriftsfotografering, CV Foto, Ansatt-bilder

Jeg tilbyr tjenester innen firma- og bedriftsfotografering i hele Stavanger-regionen og Rogaland generelt. Ta bilder av de ansatte til nettsider og sosiale medier, eller kanskje du trenger nytt bilde til CV-en din? Jeg har lang erfaring innen bedrifts-fotografering, og hjelper deg/dere ta de bildene dere trenger.

"La dine fineste øyeblikk vare evig"

Firma- bedriftsfotografering Stavanger

Hvorfor bruke fotograf til bedriftsfotografering og ansatt-bilder?

Skikkelige bilder for en bedrift er essensielt for å fremstå mer profesjonelle, men også for å få vist frem ansatte og personale på best mulig måte. Selv om mange i dag bruker smarttelefonene sine til å ta bilder, og disse telefonene gir mye funksjonalitet og bra kvalitet – så vil de aldri komme opp på nivå med bilder tatt med skikkelig utstyr. Det handler om komposisjon, et øye for detaljer, og kunne utnytte de verktøyene man har til rådighet – og her får vi ut det beste av de vi avbilder!

Hvordan gjennomføres  fotografering for bedrifter?

Vi starter med å planlegge en shoot som passer deg og din virksomhet, og setter deretter opp en kjøreplan for å gjennomføre fotograferingen. Under fotograferingen vil jeg nøye lede deg/dere gjennom en fotoseanse som får frem det beste i deg eller dine ansatte. Elementer vi tar høyde for er f.eks klesvalg for fotograferingen, posisjonering/oppstilling av modellen, lokasjon, osv.

Bilder i studio eller på arbeidsplassen?

Vi kan enten ta bilder i studioet, slik at vi får en kontrollert og konsistent bakgrunn – f.eks dersom det kommer inn nye ansatte som skal ha akkurat samme bakgrunn senere. Da slipper vi å forholde oss til lysforhold, tid på dagen, tid på året, osv. Eller vi kan ta bilder på lokasjon – f.eks vise frem de ansatte i sitt naturlige arbeidsmiljø, eller tenke litt mer kreative løsninger.

Jeg er tilgjengelig i Stavanger, Norge og reiser også gjerne for å tilpasse dine behov.

Etterbehandling av bilder

Etter fotograferingen er gjennomført går jeg gjennom bildene via effektive bilde-verktøy som Lightroom eller Photoshop, hvor vi kan retusjere eller finpusse og korrigere. Her kan jeg f.eks fjerne hår som stikker ut til alle kanter, skjule et sår, glatte ut hud – eller hva enn ellers som er ønskelig for å få bildene slik dere vi ha dem.

Hvem passer denne type bilder for?

Bedrifts-fotografering passer for virksomheter som ønsker skikkelige bilder av sine ansatte, men også i forbindelse med fotografering av pressebilder, bilder til CV, corporate headshots, ansattbilder, miljø-bilder, og ellers fotografering som passer for firmaer generelt. 

Kontakt meg i dag for en prat om hvordan vi kan ta bilder for din bedrift!

Noen av mine gode kunder

Konfirmasjons kampanje 10% rabatt på konfirmant fotografering!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta eksklusive tilbud, gode tips og kampanjer rett i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info

Call Now Button