Reklame og kreativ fotoredigering

Er du klar for å la dine drømmer og fantasier bli til virkelighet? Med kreativ fotografering og redigering kan vi skape et uttrykk som blir helt unikt for dine bilder. Denne type fotografering er perfekt for reklamefoto og lagbilder – men kan også passe bra til de aller fleste andre anledninger hvor du ønsker et litt annerledes bilde. Med slik fotografering er det viktig å begynne med planleggingen: Hvilken stil skal bildene ha? Hva er målet med bildet? Hva er budskapet? Basert på god kommunikasjon og planlegging skaper vi noe unikt gjennom den kreative fotograferingen og redigeringsprosessen. Jeg gleder meg til å la kreativiteten strømme sammen med deg/dere!

"La dine fineste øyeblikk vare evig"

Reklame og kreativ fotoredigering, sentralt i Stavanger og Sandnes

Hvorfor lage kreative bilder ved hjelp av utstyr og etterredigering?

Kreative bilder er perfekt til bruk innen reklame og profilering. Det er også en morsom måte å få laget ditt til å fremstå mer unike og personlige. Med kreativ fotografering skaper vi et eget univers og fanger din personlige handling og unike uttrykk. Kreative bilder passer også bra til å illustrere hobbyer, lidenskapelige prosjekter, eller annet spennende tidsfordriv. 

Hvordan gjennomføres kreativ fotografering?

Vi begynner med å planlegge en fotografering som passer deg og dine ønsker/behov, og deretter leker vi med komposisjon, lys, bevegelse og orientering. Dersom bildene skal brukes til spesifikke formål, som f.eks reklame, er det viktig med god planlegging og kommunikasjon for å sørge for at vi får frem budskap og ønsket uttrykk. Dette hjelper jeg deg med slik at du kan være trygg på at du får de bildene du trenger til ditt prosjekt.

Uansett formål med bildene, så vil jeg lede deg trygt gjennom en morsom fotosession som får frem “stjerna” i deg – noe som de unike bildene vil gjenspeile. 

Bilder i studio eller på bestemt lokasjon?

Jeg kan ta bilder i studioet på lagårdsveien 79 i Stavanger, eller vi kan ta bilder på en lokasjon etter deres ønske. Kreative bilder kan tas på så mange plasser – enten det er på et idrettsarrangement, hjemme i stua di, på en fjelltopp… Bare kreativiteten setter grenser! 

Jeg holder til i Stavanger / Sandnes området, men reiser gjerne til andre plasser om det ønskes.

Hvordan lager vi det “kreative uttrykket”?

Den ekte magien med kreativ fotografering skjer etter bildene er tatt. Da legger jeg bildene inn i egne program for etter-redigering av bilder, og sørger for at det kreative uttrykket kommer frem på best mulig måte i henhold til det som ble planlagt. I denne prosessen får vi virkelig frem det unike med situasjoner og mennesker!

Hvem passer denne type bilder for?

Kreative bilder passer for spesielle anledninger, eller for oppdrag innen reklame eller salgsfremmende materiale. Fordelen med kreative bilder er at vi får objekter og mennesker til å skille seg ut fra mengden.

Kontakt meg i dag for en prat om hvordan vi kan bruke kreative bilder i dine prosjekt!

Sport-idrett-familie-fotografering-barn-foto-fotograf-i-stavanger-rogaland-kreativ-portrett-studio-konfirmant-foto-natur

Konfirmasjons kampanje 10% rabatt på konfirmant fotografering!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta eksklusive tilbud, gode tips og kampanjer rett i innboksen din!

Les vår personvernerklæring for mer info

Bestill fotograf
close slider
Bestill Slide-in
Call Now Button