Barne- & familiefotograf i Stavanger & Sandnes

Trenger du en profesjonell fotograf? Jeg er en portrett fotograf som hjelper deg å fange de viktige øyeblikkene i livet ditt med nydelige barnefoto og familiefoto. 

Mitt navn er Damir, og jeg er en profesjonell fotograf som holder til i Stavanger / Sandnes området. Jeg kan bistå med fotografering innen flere sjangre, som for eksempel portrettfoto, sportsfotografering, reklamefoto, barne- og familiefoto, med mer. Å ta bilder med meg, enten det er i studio (sentralt i Stavanger) eller på lokasjon, skal være en trygg og hyggelig opplevelse – og jeg sørger for at du får bilder som vil være med deg livet ut. 

Hva kan du forvente på fotograferingen?

Fotograferingen finner sted på ønsket sted

Fotografering av familier eller barn foregår ofte utendørs for å få et fint og naturlig lys, men fotograferingen kan også skje på bestemte lokasjoner både innendørs eller utendørs. Det er også populært å ta barneportrett og barnefoto i studio slik at vi har litt mer kreative muligheter og kontrollerte omgivelser. Uansett vil fotograferingen foregå på en profesjonell og trygg måte, og både barn og voksne skal føle seg komfortable og vel ivaretatt gjennom hele prosessen. 

Etter fotograferingen

Du får tilsendt et album hvor du velger ut favorittbildene dine fra fotograferingen – antall bilder som velges avhenger av hva vi har avtalt på forhånd. Deretter løfter jeg bildene dine til neste nivå med profesjonell etterbehandling, eller kanskje til og med litt kreativ redigering om ønskelig for å lage bilder som skiller seg ekstra ut. 

En times fotografering fra kr 1500

Hva er inkludert?

Vi kommer langt på en time, så hvorfor ikke ha det som utgangspunkt? Dette inkluderer en time “on location” eller i studio, hvor vi enten bruker naturlig lys eller profesjonell lyssetting – alt etter forholdene. I tillegg får du med en 30 cm x 40 cm utskrift på kunst-papir.

Ekstra utskrifter og filer kan også kjøpes.

Send forespørsel om fotografering for barn og familie

Ikke nøl med å kontakte meg for en uforpliktende og gratis samtale for å diskutere dine ideer og tilgjengelighet til en fotografering av din familie.

youwish-damir-grskovic-fotograf-stavanger-norway

Møt Damir

Profesjonell fotograf basert i Stavanger, Norge

Mitt navn er Damir Grskovic. Opprinnelig fra Kroatia, men flyttet til Stavanger for mer enn ti år siden. Fant kjærligheten her, etterfulgt av giftermål og ei nydelig lita datter.

Jeg er lidenskapelig opptatt av fotografiens kunst, og kjenner meg privilegert som kan drive/jobbe med noe jeg elsker.

For meg oppleves det som noe helt spesielt å kunne forevige et øyeblikk og skape et minne som varer. Det handler om kunsten å observere, finne akkurat det rette øyeblikket å trykke inn utløserknappen, enten det er et skjevt smil, et lurt blikk eller når lyset faller helt riktig.

Det vil være en ære å forevige dine fineste øyeblikk, eller hjelpe deg med å skape en fantasi om til noe virkelig. Mulighetene er uendelige.

Jeg fotograferer familier, konfirmanter, vennegrupper, små bedrifter og forretningsforetak, entreprenører, idrettsfolk og mye mer.

Ta gjerne en kikk i galleriene mine for å se noe av det jeg kan tilby.

-Damir

La dine fineste øyeblikk vare evig

Det føles utrolig å være foran kameraet.

Call Now Button