Fang de store øyeblikkene med en sportsfotograf

Sport handler om prestasjon og lidenskap. Det kreves mot, disiplin og hardt arbeid for bli den beste av de beste. Og med hard jobbing og fokusert trening kommer resultatene og minnene man jobber for å oppnå. Gledestårene, mestringsfølelsen – lykken! Sammen kan vi fange disse uvurderlige øyeblikkene slik at du kan gjenoppleve og huske dem for alltid. 

Med en sportsfotograf “on location” eller i studio vil vi gjøre lidenskapen din om til evige minner som du kan ta med deg videre i livet. 

Hva kan du forvente fra sportsfotografering?

Fotograferingen finner sted på ønsket sted

Enten det er på fotballbanen, i skogen, i treningsstudioet eller hjemme – du bestemmer! Vi kan også ta bilder i studio slik at vi har litt mer kreativ kontroll. Uansett vil fotograferingen foregå på en profesjonell måte, og vi skal ha det gøy i prosessen.

Etter fotograferingen

Du får tilsendt et album hvor du velger ut favorittbildene dine fra fotograferingen – antall bilder som velges avhenger av hva vi har avtalt på forhånd. Deretter løfter jeg bildene dine til neste nivå med profesjonell etterbehandling, eller kanskje til og med litt kreativ redigering om ønskelig for å lage bilder som skiller seg ekstra ut. 

En times fotografering fra kr 1500

Hva er inkludert?

Vi kommer langt på en time, så hvorfor ikke ha det som utgangspunkt? Dette inkluderer en time “on location” eller i studio, hvor vi enten bruker naturlig lys eller profesjonell lyssetting – alt etter forholdene. I tillegg får du med en 30 cm x 40 cm utskrift på kunst-papir.

Ekstra utskrifter og filer kan også kjøpes.

Send forespørsel om Sportsfotografering

Ikke nøl med å kontakte meg for en uforpliktende og gratis samtale for å diskutere dine ideer og tilgjengelighet til en sportsfotografering.

youwish-damir-grskovic-fotograf-stavanger-norway

Møt Damir

Profesjonell fotograf basert i Stavanger, Norge

Med fotografiet blir minnene foreviget. Jeg hjelper deg å skape og ta vare på dine fineste øyeblikk. Sammen skal vi produsere fotografier som du vil ta med deg til evig tid. 

Jeg tar ikke bare bilder – jeg skaper noe eget med dem. Fra et «vanlig» bilde kan jeg skape et nytt spennende og kreativt bilde. Fra drømmer og drama, til fantasi og et eget nytt uttrykk.

Det er ikke bare ressurssterke og velstående mennesker som ønsker å jobbe med meg Damir Grskovic – men også familier, vennegjenger, små bedrifter og virksomheter, brudepar og alt i mellom. Fotografier er ekte og nært, og uansett hvem du er – så ser jeg frem til å møte deg og dine, og skape evige minner sammen.

La dine fineste øyeblikk vare evig

Det føles utrolig å være foran kameraet.

Call Now Button