Barne- & familiefotograf i Stavanger & Sandnes

Trenger du en profesjonell fotograf? Jeg er en portrett fotograf som hjelper deg å fange de viktige øyeblikkene i livet ditt med nydelige barnefoto og familiefoto. 

Mitt navn er Damir, og jeg er en profesjonell fotograf som holder til i Stavanger / Sandnes området. Jeg kan bistå med fotografering innen flere sjangre, som for eksempel portrettfoto, sportsfotografering, reklamefoto, barne- og familiefoto, med mer. Å ta bilder med meg, enten det er i studio (sentralt i Stavanger) eller på lokasjon, skal være en trygg og hyggelig opplevelse – og jeg sørger for at du får bilder som vil være med deg livet ut. 

Hva kan du forvente på fotograferingen?

Fotograferingen finner sted på ønsket sted

Fotografering av familier eller barn foregår ofte utendørs for å få et fint og naturlig lys, men fotograferingen kan også skje på bestemte lokasjoner både innendørs eller utendørs. Det er også populært å ta barneportrett og barnefoto i studio slik at vi har litt mer kreative muligheter og kontrollerte omgivelser. Uansett vil fotograferingen foregå på en profesjonell og trygg måte, og både barn og voksne skal føle seg komfortable og vel ivaretatt gjennom hele prosessen. 

Etter fotograferingen

Du får tilsendt et album hvor du velger ut favorittbildene dine fra fotograferingen – antall bilder som velges avhenger av hva vi har avtalt på forhånd. Deretter løfter jeg bildene dine til neste nivå med profesjonell etterbehandling, eller kanskje til og med litt kreativ redigering om ønskelig for å lage bilder som skiller seg ekstra ut. 

En times fotografering fra kr 1500

Hva er inkludert?

Vi kommer langt på en time, så hvorfor ikke ha det som utgangspunkt? Dette inkluderer en time “on location” eller i studio, hvor vi enten bruker naturlig lys eller profesjonell lyssetting – alt etter forholdene. I tillegg får du med en 30 cm x 40 cm utskrift på kunst-papir.

Ekstra utskrifter og filer kan også kjøpes.

Send forespørsel om fotografering for barn og familie

Ikke nøl med å kontakte meg for en uforpliktende og gratis samtale for å diskutere dine ideer og tilgjengelighet til en fotografering av din familie.

youwish-damir-grskovic-fotograf-stavanger-norway

Møt Damir

Profesjonell fotograf basert i Stavanger, Norge

Med fotografiet blir minnene foreviget. Jeg hjelper deg å skape og ta vare på dine fineste øyeblikk. Sammen skal vi produsere fotografier som du vil ta med deg til evig tid. 

Jeg tar ikke bare bilder – jeg skaper noe eget med dem. Fra et «vanlig» bilde kan jeg skape et nytt spennende og kreativt bilde. Fra drømmer og drama, til fantasi og et eget nytt uttrykk.

Det er ikke bare ressurssterke og velstående mennesker som ønsker å jobbe med meg Damir Grskovic – men også familier, vennegjenger, små bedrifter og virksomheter, brudepar og alt i mellom. Fotografier er ekte og nært, og uansett hvem du er – så ser jeg frem til å møte deg og dine, og skape evige minner sammen.

La dine fineste øyeblikk vare evig

Det føles utrolig å være foran kameraet.

Call Now Button